ملاقات مردمی مدیرعامل شرکت آب منطقهای زنجان با بهره برداران ، کشاورزان و صاحبان صنایع

به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقهای زنجان، در این دیدار موضوعاتی نظیر تأمین آب، جابهجایی چاهها، خسارات وارده بر آبخوانها و چالشهای حقوقی مرتبط با خرید اراضی و منابع آب مورد بررسی قرار گرفت و برای رسیدگی سریع به آنها، دستورات لازم در چارچوب قانون صادر شد.
دکتر سعید صنعتی منفرد مدیرعامل شرکت آب منطقهای زنجان با تأکید بر اصل تکریم اربابرجوع و ارتقای کیفیت خدمات اظهار داشت: ما موظف هستیم در قبال حقوق مردم پاسخگو باشیم و با سرعت و دقت، مشکلات آنها را مرتفع سازیم.
گفتنی است، دیدارهای چهرهبهچهره سبب امیدآفرینی، شناخت مستقیم از مشکلات مردم و آشنایی بیشتر با درخواستها و مطالبات مراجعان به این شرکت میشود و رسیدگی به مسائل و مشکلات مردم از امور مهمی است که بهصورت جدی در دستور کار مدیرعامل این شرکت قرار دارد.