مدیرعامل شرکت آب منطقه ای زنجان،در خصوص اهمیت پدافند غیرعامل گفت:

در این فرآیند، پروژه های حیاتی و حساس در برابر حوادث طبیعی و غیر مترقبه و همچنین نیروهای مهاجم حفظ می شود.

مهندس اسماعیل افشاری مدیرعامل شرکت آب منطقه ای زنجان در گفتگو با روابط عمومی این شرکت اظهار داشت: اقدامات پدافند غیرعامل، فرآیند احتیاطی و پیشگیرانه ای است که الزاما می بایست در زمان صلح شروع و تا پایان وقوع بحران و تهدید ادامه یابد، لذا رویکرد مدیریتی و نحوه مقابله با آن، رویکرد پیشگیرانه به جای مدیریت انفعالی می باشد .

به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای زنجان، افشاری، تصریح کرد: همه ساله هفته ای بمناسبت هفته پدافند غیر عامل مشخص میگردد وامسال نیز 5تا12 آبان ماه تحت عنوان هفته نکوداشت پدافند غیرعامل سال 1399 نامگذاری شده است و منظور از پروژه های پدافند غیر عامل در واقع مجمو عه تمهیدات و اقدامات و طرحهایی است که با استفاده از ابزار، شرایط و حتی المقدور بدون نیاز به نیروی انسانی به صورت خود اتکا، از یک سو توان دفاعی مجموعه را در زمان بحران افزایش داده واز سویی دیگر پیامد های بحران را کاهش و امکان باز سازی مناطق آسیب دیده را با کمترین هزینه فراهم می سازد.

وی،  با تاکید بر اهمیت هفته پدافند غیرعامل ،ابراز نمود: پدافندغیر عامل ، پروژه های حیاتی و حساس را در برابر حوادث طبیعی و غیر مترقبه و همچنین نیروهای مهاجم حفظ نموده، خسارات و صدمات را تقلیل و ادامه فعالیت و مقاومت در شرایط بحران را ممکن می سازد.

مدیرعامل شرکت آب منطقه ای زنجان، در ادامه اقدامات این شرکت را در هفته پدافند برشمرد و به برگزاری مانور،مصاحبه های خبری ،تبلیغات محیطی،تشکیل جلسات مرتبط نیز اشاره نمود.

کد خبر: 2119
  تاریخ خبر : 10 آبان 1399
 418
سایتـــ های مرتبطـ

آمار بازدیدکنندگان

  • کاربران آنلاین : 45
  • بیشترین بازدید همزمان : 516
  • بازدید امروز : 5,132
  • بازدید دیروز :
  • کل بازدید : 13,036,997
  • آخرین به روزرسانی : 1 اردیبهشت 1404 11:33:12
  • شناسه IP شما : 18.221.21.111

راه‌های تماس با ما

  • آدرس : زنجان، ضلع شمالی فلکه قائم، شرکت سهامی آب منطقه‌ای زنجان
  • کدپستی : 4513713133
  • تلفن : 02433441041
  • فاکس : 11-02433136310
  • پست الکترونیکی : info[at]znrw.ir
  • پیامک : 3000819190
  • تلفن گویا : 02433136000