سد بلوبین شهرستان ایجرود دراستان زنجان درحال اجراء است .
به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای زنجان، مهندس امیرحمیدنیا درخصوص عملیات اجرایی سدبلوبین پیشرفت فیزیکی طرح ساختمان سد بلوبین را28درصد اعلام کرد وگفت: مطالعات این سد از سال 1385 شروع شده وعملیات اجرایی بدنه سد از ابتدای سال 92 آغاز شده است که مبلغ قرار داد اجرای بدنه سد و تاسیسات جانبی آن حدود700 میلیارد ریال است.این سد علاوه بر تامین آب شرب و صنعت برخی از شهرها و روستاهای شهرستان ایجرود، آب کشاورزی اراضی پایین دست سد را نیز تامین خواهد کرد.
مدیرعامل شرکت آب منطقه ای زنجان گفت: این سد از نوع خاکی با هسته رسی، دارای ارتفاع از بستر رودخانه 57 متر، حجم کل مخزن سد 54 میلیون مترمکعب طول تاج 320 متر و عرض تاج آن 12 متر است.
وی خاطرنشان کرد: تا پایان سال 93 حدود475میلیارد ریال در این طرح هزینه شده و اعتبار سال جاری برای این پروژه نزدیک به170میلیارد ریال است وعملیات اجرایی سیستم انحراف آب سد پایان یافته و انحراف آب آن درسال 92 انجام شده است ودرحال حاضرجبهه های مختلف پروژه از جمله خاکبرداری بستر سد وسر ریز درحال انجام می باشد.
داوری پور
مدیر عامل محترم شرکت آب زنجان : با سلام و احترام 1- شما با احداث سد مشکلات سایر روستائیان را به قیمت از بین بردن روستای زیبای بلوبین مرتفع می کنید . شما اهالی این روستا را آواره نموده اید . بهتر نبود برای اجرای این طرح ملی ، بجای آنکه مبلغی خسارت بابت زمین های مردم فقیر و کم درآمد بپردازید ، روستایی در نزدیکی همان منطقه برای اهالی احداث می نمودید. بنده پیرزنان و مردان سالخورده ساده دل اما باصفای زیادی را سراغ دارم که بانیان این طرح (تخریب روستا و زمین های کشاورزی بدلیل زیر آب رفتن ) را لعن و نفرین می کنند. چرا مردم این روستا باید قربانی حل مشکلات دیگران شوند وبه چه قیمتی ؟ بترسید از آه و نفرین مردم مظلوم که پشت و پناهی جز خدا ندارند. بیایید حداقل روستای دیگری در نزدیکی همان روستا احداث کنید تا بخشی از ناراحتی مردم روستا را کم کنید.
2- اگر قرار است روستا زیر آب برود (که قطعی است ) چرا هنوزهم اجازه ساخت و ساز در روستا داده می شود . بهتر نیست حداقل از ساخت و ساز جدید جلوگیری شود . همین امر موجب ایجاد شایعه در بین روستائیان شده که ساخت و راه اندازی سد در کوتاه مدت منتفی است
قابل ذکر است بنده در روستای بلوبین نه زمینی دارم نه خانه ای ، لکن سالی یا دو سالی یک بار میهمان یکی از اهالی با صفای روستا می شدم و از مناظر زیبای آن لذت می بردم.
پاسخ