کارشناس دفتر رودخانه شرکت آب منطقه ای زنجان در مصاحبه با برنامه رادیویی کندیمیز :
ندرخانلو خاطرنشان کرد: مطابق بند 2 قانون توزیع عادلانه آب، آزادسازی حریم و بستر رودخانه ای استان به عهده شرکت آب منطقه ای زنجان است و کاهش اثرات و پیشگیری از بحران،آمادگی در برابر بحران،مقابله با بحران و درنهایت بازسازی و بهبود خسارات ناشی از بحران از مهمترین اقدامات در مواجهه با بحران است که در دستور کار این شرکت است.
وی تاکید کرد: مقابله با بحران ،انجام اقدامات و ارائه خدمات اضطراری به دنبال وقوع بحران است که با هدف نجات جان و مال انسانها، تأمین رفاه نسبی برای آنها و جلوگیری از گسترش خسارات انجام میشود .
این کارشناس افزود: بازسازی شامل کلیه اقدامات لازم و ضروری پس از وقوع بحران است که برای بازگرداندن وضعیت عادی به مناطق آسیبدیده با در نظر گرفتن ویژگیهای توسعه پایدار، ضوابط ایمنی، مشارکتهای مردمی و مسائل فرهنگی، تاریخی، اجتماعی منطقه آسیبدیده انجام میگیرد.
وحید ندرخانلو، اقدامات سازه ای و غیره سازی را برای جلوگیری از وقوع سیل مهم دانست و تصریح کرد: رهیافت های غیر سازه ای در مدیریت سیل در برگیرنده آن بخش از فعالیت هایی است که برای رفع یا تسکین اثرات تخریبی سیلاب، سازه های فیزیکی احداث نمی شود. رهیافت های سازه ای در مدیریت سیلاب عبارتند از: سدها، خاکریزها، سیل بندها، منحرف نمودن سیلاب، کانال های سیلاب بر و غیره که به وسیله ذخیره ، محدودسازی یا تعدیل جریان و یا انحراف سیلاب، مهار سیلاب را تاحدی ممکن می سازد. ممکن است سازه ای به صورتی ترکیبی با رهیافت های سازه ای یا غیرسازه ای مورد استفاده قرار گیرند ولی الزاماً پیش نیاز تمهیدات غیرسازه ای نخواهد بود.