در اولین جلسه کمیته مدیریت بحران در سال 1401 به ریاست مدیرعامل شرکت آب منطقه ای زنجان:
مدیر دفتر بهره برداری و نگهداری از تأسیسات آبی شرکت آب منطقه ای زنجان نیز در خصوص وضعیت آب موجود سد تهم در قالب پاورپوینت، مطالبی عنوان داشت و تصریح کرد: تأمین آب شرب شهر زنجان،تأمین حقابه های پایین دست و تأمین آب مورد نیاز زیست محیطی از اهداف مهم این سد است که با بارشهای اندک که تاکنون در بالا دست رخ داده است، باید مدیریت بحران کم آبی در این حوزه صورت پذیرد.
علیرضا نجفلو، در ادامه گزارشی از تغییرات حجم دریاچه سدتهم، گزارش دوره ای وضعیت کلی سد تهم، مقایسه ورودی، خروجی و مصرف شرب درسد تهم و سناریوهای پیش رو برای گذر از بحران کم آبی سد تهم ارائه نمود.
محمد حسین پور، مدیردفتر هیئت مدیره و مدیرعامل نیز در سخنانی از عملکرد مدیریت بحران و پدافند غیر عامل به جهت هماهنگی با اداره محیط زیست و شیلات استان جهت صید ماهی های مازاد دریچه سدتهم قدردانی نمود.
درپایان، مدیرعامل شرکت آب منطقه ای زنجان ضمن اشاره به برگزاری جلسات متعدد در خصوص بالا آمدگی آب سطحی در برخی از مناطق جنوب شهرزنجان، گفت: ۲۵ درصد شهر زنجان درگیر مشکل بالا آمدن آب های سطحی است و احداث کانالهای انتقال رواناب و اصلاح شبکه آن ،حفرچاه، احداث زهکشی و اصلاح شبکه توزیع از راهکارهای رفع این معضل است.
افشاری وضعیت موجود سد تهم را به لحاظ آورد رودخانه وخیم توصیف کرد و اظهارداشت : از ابتدای امسال تا دومین روز از اسفند ماه جاری آب ورودی به سد تهم ۸۳ درصد نسبت به مدت مشابه سال قبل کاهش یافته است.
وی افزود: حجم آب موجود در سد تهم نسبت به مدت مشابه سال قبل کاهش ۴۴ درصدی را نشان می دهد و این خود گویای بحران آب در حوزه سد تهم است.
مدیر عامل شرکت آب منطقه ای استان زنجان، خاطرنشان کرد: منابع آب سد تهم برای تامین آب آشامیدنی شهری زنجان، محیط زیست و بخش کشاورزی منطقه مورد استفاده قرار می گیرد که باید نسبت به ورودی و خروجی این سد توجه جدی صورت گیرد و برای سال جاری تمهیدات لازم پیش بینی گردید.