مدیر امور منابع آب شهرستان زنجان:
خدایی با تشریح وضعیت منابع آبی استان و هشدار پایین آمدن دبی آب چاهها براثر خشکسالی افزود: استقرار احتمالی صنایع جدید درشرق شهر زنجان، استفاده از آب شرب تصفیه شده در فضای سبز و تخلیه آبخوان شرق زنجان از مخاطرات تامین پایدار آب شرب شهر زنجان است.
وی تامین اعتبار و تسریع در اجرای شبکه فاضلاب شهر زنجان، ممنوعیت استقرار صنایع جدید پرآب بر در شرق زنجان تا انتهای محدوده روستای نیماور و الزام استقرار قالیشویی ها و کارواش به استفاده از آب غیرقابل شرب را از راهکارهای کنترل مصرف آب در شهر زنجان یبان کرد.
مدیر امور منابع آب شهرستان زنجان،تاکید کرد اگر کلیه ارگانهای ذیربط استان بالاخص جهاد کشاورزی و تعاون روستایی در رعایت الگوهای کشت و روشهای نوین آبیاری آموزش و رهنمودهای لازم را به کشاورزان ارائه دهند ،خواهیم توانست در حفاظت و صیانت از منابع آبی استان گامهای مثبتی برداریم.
کمالی،سرپرست مدیریت تعاون روستایی و دبیر نظارت بر کمیسیون اصناف استان نیز در این جلسه ،با تایید سخنان خدایی،با اشاره به محدودیت آب در کشت برخی محصولات کشاورزی و داده های دامی ، در راستای تعامل و همکاری هر چه بیشتر در حفاظت و صیانت از آب استان قول همکاری داد .
در ادامه "پرویز خالقی" فرماندار زنجان هم با بیان اینکه علاوه بر تاثیر کمبود بارش ها بر کاهش ذخایر آبی زیرزمینی باید سوء مدیریت ها در این حوزه نیز بررسی شود گفت: برای حفظ تعادل در حوزه ذخیره سازی و مصرف آب باید تدابیر لازم وکاربردی اتخاذ شود.
وی با تاکید بر اینکه مدیریت و حفظ آب شرب شرق زنجان نیاز به هم افزایی مسئولان دارد افزود: علاوه بر ضرورت صرفه جویی در بخش خانگی، جهاد کشاورزی نیز باید با هدایت کشاورزان به کشت های جایگزین ،مصرف آب را مدیریت کند.
فرماندار شهرستان زنجان به ضرورت استفاده از کنتور هوشمند در مزارع و باغات اشاره کرد و گفت: برای کنترل و کاهش مصرف آب چاه ها در صنایع باید مصرف به سمت استفاده از پساب هدایت شود.
این مقام مسئول با اعلام اینکه تاکنون 5۰ درصد از شبکه فاضلاب شهری تکمیل شده است گفت :این رقم باید به 9۰ درصد برسد.
وی افزود: مسئولان استان باید بیش از پیش کاهش آب سفره های زیرزمینی را جدی بگیرند.