اسماعیل افشاری، مدیر عامل شرکت آب منطقه ای زنجان با اشاره به کاهش بارندگیها و آبهای سطحی، آغاز استفاده زود هنگام از چاههای کشاورزی و متعاقبا افت بیش از پیش سطح منابع آب زیرزمینی را از اثرات بحران آب عنوان نمود.
وی خاطر نشان کرد که پیشنهادات و برنامه های این شرکت در قالب یک پکیج مدون جهت تصویب به استانداری ارائه خواهد شد .
افشاری پیشنهاد انسداد چاههای غیرمجازی را که در حریم چاههای آب شرب هستند، الزام رعایت الگوهای کشت در هنگام انعقاد قرارداد با کشاورزان، استفاده از ظرفیت صدا و سیما در اعمال هشدار بحران آب با انتشار زیرنویس و اخبار مستمر از کمبود آب و کاهش نزولات جوی، ممنوعیت کشت محصولات پرآب طلب در استان را از اهم برنامه های مدون پیشنهادی این شرکت عنوان نمود.
وی در ادامه بر لزوم برنامه ریزی مناسب جهت کاهش مصرف برق ساختمان های اداری ستاد و شهرستان ها و همچنین تاسیسات وابسته تاکید نمود .
در ادامه اکبر باقری، معاون حفاظت و بهره برداری شرکت نیز با تاکید بر بحران آب ، جدایی مصارف چاه های آب شرب و غیر شرب، پیگیری پرداخت مطالبات آب سد آیدوغموش توسط کشاورزان و برنامه ریزی جهت رها سازی مجدد آب این سد را از دیگر راهکارهای کاهش اثرات کمبود آب در شهرستان طارم بیان کرد.
در پایان مقرر گردید کلیه اعضای کمیته نکته نظرات پیشنهادی خود را طی 24 ساعت آینده احصاء و جهت ارائه به استانداری اعلام نمایند.