کارگاه آموزشی روانشناسی مهارت حل مسئله در شرکت آب منطقه ای زنجان برگزارشد.
دکتر محمدی، مدرس این کارگاه آموزشی با اشاره به حل مسئله و تصمیم گیری اظهار کرد: حل مسئله یک پروسه شناختی –رفتاری است و حل مسئله و تصمیم گیری دو فرآیند پی در پی هستند که انسان گاه بخاطر ترس بی مورد از روبرو شدن با آن هراس دارد و برعکس برخی، این فرآیند را مرحله رشد و نمو خود می دانند.
این مدرس دانشگاه با بیان ویژگیهای لازم برای حل مسئله گفت:در ترس از حل مسئله در واقع به محیط و اطرافیان اجازه داده ایم بجای ما تصمیم بگیرند که این خود نوعی وابستگی و بی ارادگی را در پی خواهد داشت، سپس انواع مقابله های مسئله دار و هیجانی را برشمرد.
وی به بارش های فکری مختلف در شرایط خاص به ذهن انسان اشاره و تصریح کرد:گاه حتی مرور زمان و شرایط محیطی نیز نمی توانند راه حل مناسبی را مطرح کنند و فقط باعث تجمع مسائل و ایجاد مشکلات بزرگ تر و پیچیده تر می شوند.بنابراین شناسایی یک مسئله ئ و تعریف درست موقعیت، میتواند گام ابتدایی برای ایجاد تغییرات مطلوب در جهت اهداف و ارزش های ما باشد.
مدرس این کارگاه در سخنان خود،روشهایی را برای افزایش اعتماد به نفس،خود آگاهی و همدلی برشمرد و گفت هرچه مدیریت هیجان بالا باشد،حل مسائل زندگی بهتر خواهد شد.
وی در پایان درباره راه های پرورش این ویژگی در انسان سخنانی ارائه نمود ، سپس حضار دراین کارگاه آموزشی سئوالات و نظرات خود را بیان کردند.