نشست توجیهی فرآیند برداشت مصالح رودخانه ای برای مالکان کارگاه¬های ماسه شویی در امور منابع آب خدابنده برگزارشد.
در ادامه جلسه دکتر عباسی مشاور طرح توضیحاتی به صورت تفصیلی در خصوص مراحل اخذ مجوز ارایه نمود و گفت: از جمله این موارد می توان به؛ وصول درخواست، انتخاب مشاور توسط کارفرما و معرفی به شرکت آب منطقه ای، انجام بازدید مشترک کارشناسی توسط شرکت آب منطقه ای، مشاور و کارفرما، ارائه موافقت اولیه به متقاضی جهت انجام نقشه برداری، نقشه برداری توسط شرکت های دارای صلاحیت، تهیه طرح برداشت توسط مشاور، صدور مجوز، تنظیم صورتجلسه تحویل محل برداشت با حضور نماینده امور آب و مشاور، ارائه پایان کار بعد از اتمام برداشت و ثبت در سوابق متقاضی اشاره کرد. وی به مخاطرات ناشی از عدم رعایت مفاد مجوز، در برداشت مصالح رودخانه ای از جمله تغییر مسیر رودخانه و تبعات آن اشاره نمود و افزود: صدور مجوز برداشت بعدی منوط به ارائه پایان کار مجوز قبلی می باشد.
مهندس پرویزی کارشناس دفتر حفاظت از رودخانه و سواحل شرکت آب منطقه ای زنجان،ضمن تقدیر و تشکر از حاضرین در جلسه، بر رعایت زمان تعیین شده در مجوز و سایر مندرجات آن از جمله رعایت عمق برداشت و محدوده واگذار شده تاکید نمود و افزود:آغاز عملیات برداشت مصالح از رودخانه منوط به تنظیم صورتجلسه تحویل زمین است و حجم برداشت قابل واگذاری به هر شرکت 10 هزار متر مکعب در هر دوره می باشد.
مهندس خدایی فر نماینده سازمان صنعت، معدن و تجارت استان زنجان نیز در سخنان خود به جریمه 4 برابری برداشت اضافه مصالح اشاره کرد و گفت: بهره برداران و مالکین کارگاههای دانه بندی شن و ماسه باید اصول و قوانین مربوطه را رعایت نمایند و در غیراین صورت احتمال لغو مجوز آنها دوراز انتظار نیست.
در پایان بهره برداران و مالکین کارگاههای دانه بندی شن و ماسه، درخواست ها و سوالات خود را مطرح نمودند که سوالات و درخواست ها توسط مسئول مربوطه پاسخ داده شد.